18 Ιουνίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 21χρονου Πακιστανού στη Βίγλα Άρτας:


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, η ανθρωποκτονία 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος προχθές (16/06/2013) το απόγευμα στη Βίγλα Άρτας. Ο θανών είχε βρεθεί σε χώρο επιχείρησης εκτροφής βοοειδών, μέσα σε αύλακα γεμάτο λύματα και έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.


Δράστης είναι ένας 37χρονος ομοεθνής του, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στην περιοχή της Άρτας. Εξετάζονται τα ακριβή αίτια και οι επιμέρους συνθήκες διάπραξης της ανθρωποκτονίας.


Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ο 40χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος προέκυψε ότι απασχολούσε στο χώρο των εγκαταστάσεων παράνομα αλλοδαπούς. Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Κλοπή από Ιερό Ναό στην Ελεούσα Ιωαννίνων:


Καταγγέλθηκε χθες (17/06/2013) το πρωί, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ότι άγνωστοι δράστες, κατά τις νυκτερινές ώρες τις 14/15-06-2013 εισήλθαν, διαρρηγνύοντας ξύλινη πόρτα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Ελεούσα Ιωαννίνων και αφαίρεσαν το Άγιο Ποτήριο και το Άγιο Δισκάριο. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή από Ι.Χ. Φορτηγό και απόπειρα διάρρηξης οικίας:


Συνελήφθη, χθες (17/06/2013) το μεσημέρι στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 20χρονος ημεδαπός Ρομά, για κλοπή από Ι.Χ.Φορτηγό και απόπειρα διάρρηξης οικίας.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 20χρονος πρωινές ώρες τις 16-06-2013 στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, αφαίρεσε από Ι.Χ. Φορτηγό ένα ράδιο / cd και (15) χαλκοσωλήνες, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου