27 Ιουνίου 2013

Χρήστος Γκόκας για παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών καλλιεργητών προς τον ΕΛΓΑ


Share Button

ΠΑΣΟΚΣε επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας με τον Πρόεδρο του ΕΛ.ΓΑ, ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε τελικά την παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών καλλιεργητών προς τον ΕΛ.ΓΑ ως τις 31 Αυγούστου 2013 και για το σκοπό αυτό προωθείται προς υπογραφή σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.


Η παράταση αυτή που δίνεται επιλύει ένα σημαντικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί σε σημαντική μερίδα καλλιεργητών – παραγωγών και ικανοποιείται έτσι το αίτημα τους για την καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ σε όσους δικαιούχους δεν μπόρεσαν εμπρόθεσμα να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Έτσι, οι δικαιούχοι αγρότες θα μπορούν πλέον να αποζημιωθούν από τον ΕΛ.ΓΑ για το 2012.


Η καταβολή των οφειλομένων μέχρι τώρα ετήσιων ασφαλιστικών εισφορών πρέπει να γίνεται απευθείας στο λογαριασμό του ΕΛ.ΓΑ στην πρώην ΑΤΕ ανεξάρτητα με τον τρόπο καταβολής που είχε επιλεγεί στον παρελθόν, όπως με διάφορες εξουσιοδοτήσεις, για την καλύτερη διασφάλιση της ολοκλήρωσης της σχετικής διαδικασίας.



Χρήστος Γκόκας για παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών καλλιεργητών προς τον ΕΛΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου